Zvezdino saopštenje pred Bešiktaš

Izvor: B92, 09.Mar.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino saopštenje pred Bešiktaš



Košarkaški klub Crvena zvezda igra u utorak prvi meč osmine finala ULEB kupa sa liderom turskog šampionata, ekipom Bešiktaša. To će ujedno biti i poslednja evropska utakmica Crvene zvezde u Beogradu u sezoni 2007/2008, jer pobednik dvomeča sa Bešiktašom ide na završni turnir najboljih osam ekipa, koji se održava u Torinu. Tim povodom, beogradski klub oglasio se saopštenjem, koje prenosimo u celosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zvezdaši,

Prva utakmica osmine finala ULEB kupa između Crvene zvezde i Bešiktaša koja će se odigrati u utorak, 11. marta u hali Pionir sa početkom u 18 časova je ujedno i naš poslednji ovosezonski evropski nastup pred Vama u Beogradu.

Pozivamo Vas da dođete i svojim navijanjem pomognete da svi zajedno pokušamo da naša Zvezda izbori pravo nastupa na finalnom turniru ULEB kupa u Torinu. Bešiktaš je trenutno vodeća ekipa turskog šampionata, koja je u regularnom delu ULEB kupa bila jedina ekipa bez poraza, a prošle nedelje su savladali Efes Pilsen u turskom prvenstvu.

Samo svi zajedno, vi navijanjem, a mi požrtvovanjem na terenu, možemo da trenutni uspeh u ULEB kupu učinimo još većim i pređemo poslednju stepenicu do Torina.

Ne manje bitna od rezultata je i naša zajednička želja da se potvrdimo kao dobri domaćini jer nam ime i veličina kluba to nalažu. Iz tog razloga, učinimo maksimalne napore da Bešiktašu pružimo puno gostoprimstvo, ali i pokažemo kako se igra i navija za Zvezdu.

Radi Vaše bezbednosti obavili smo brojne konsultacije sa državnim institucijama i organizatorima takmičenja i u dogovoru sa njima i njihovu punu podršku preduzeli sve bezbedonosne aktivnosti u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Još jednom želimo da napomenemo da nikakav vid nasilja na sportskim borilištima ne podržavamo i najoštrije osuđujemo.

Pošaljimo jaku i pozitivnu poruku u svet iz našeg Beograda!

Vidimo se u Pioniru!

KK Crvena zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.