Zvezda dovela Predraga Samardžinskog

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jan.2013, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovela Predraga Samardžinskog

Košarkaški reprezentativac Makedonije Predrag Samardžiski novi je član Crvene zvezde, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Samardžiski igra na poziciji centra, visok je 211 centimetara, a karijeru je započeo u Partizanu, pa je potom pet godina nosio dres FMP iz Železnika. Internacionalnu karijeru započeo je u dresu turskog Olin Edirnea, a potom je prešao u Lijtuvos ritas. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Makedonije, a za seniorski tim je igrao na Eurobasketu 2011. Samardžiski bi u Beograd trebalo da doputuje u nedelju, a za Crvenu zvezdu bi trebalo da debituje u sredu u duelu četvrtog kola L grupe druge faze Evrokupa protiv Uniksa. Beta
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.