Zvanično - Makabi otpustio Vimsa

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Makabi otpustio Vimsa

Košarkaški klub Makabi ozvaničio je u sredu odluku o raskidu saradnje sa Sonijem Vimsom.

Dva dana nakon što se u medijima pojavila vest da je Soni Vims odbio doping test Makabi je izdao zvanično saopštenje u kojem se navodi da je sa Amerikancem završena saradnja.

"Makabi Tel Aviv je otpustio Sonija Vimsa. Odluci su prethodili neprihvatljivi postupci, a zbog delikatnosti situacije zvanično saopštenje je izdato tek danas" navodi izraelski klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Soni Vims se nakon vesti o tome da je odbio doping test i da mu sledi kazna branio tvrdnjom da su u pitanju laži.

"Ponos Izraela" ga je odmah odstranio iz tima, a danas je usledila zvanična potvrda da Amerikanac koji je prethodnog leta stigao u Tel Aviv više nije član Makabija.

Soni Vims je u Evroligi beležio prosek od 11.6 poena i 3.4 asistencije, a radi se o igraču koji je u periodu od 2013. do 2015. godine sa moskovskim CSKA nastupio na tri uzastopna fajnal-fora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makabi otpustio veliko letošnje pojačanje

Izvor: Telegraf.rs, 01.Feb.2017

Kako je letos Makabi zaređao sa pojačanjima mnogi su pomislili da će Izraelci biti jedan od favorita za osvajanje Evrolige, ali i u njihovom slučaju se potvrdilo da novac nije garant uspeha...Od tada, "Ponos Izraela" je smenio trojicu trenera, uručio otkaz Maiku Cirbesu i sve dublje tone na tabeli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Makabi otpustio Sonija Vimsa

Izvor: B92, 01.Feb.2017

Makabi Tel Aviv otpustio Sonija Vimsa nekoliko dana nakon što je Amerikanac odbio doping test i propustio trening...Vims je demantovao da je odbio test, ali je klub ipak reagoavo zbog "neobične situacije"...Iskusni bek je u Makabi stigao prošlog leta iz NBA lige, a prosečno je beležio 11,6 poena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.