Zvanično: Kokoškov u Bruklinu

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 22:48

Zvanično: Kokoškov u Bruklinu

Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov i zvanično je predstavljen u Bruklin Netsima.

Igor Kokoškov će od sezone 2022/23 biti jedan od asistenata Stiva Neša u Bruklin Netsima, objavila je njujorška franšiza.

Netsi su osmi klub u bogatoj karijeri ovog Srbina.

Prošlu sezonu je završio u Dalas Maveriksima, kao jedan od asistenata novog trenera Džejsona Kida, a svojevremeno je predstavljen kao prvi neamerički stručnjak na klupi jedne NBA ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je vodio Finiks Sanse.

Prethodno je bio prvi neamerički trener koji je doveden kao asistent u jednu NBA ekipu, da bi pre toga bio prvi u NCAA košarkaškoj ligi.

Pored Kokoškova, asistenti Nešu biće još Adam Kaporn i Trevor Henri. U stručnom štabu su još Žak Von, Brajan Kif, Tjjago Spliter, Rojal Ajvi i Rajan Keli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kokoškov i zvanično u Bruklinu

Izvor: Danas, 06.Jul.2022

Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov i zvanično je predstavljen u Bruklin Netsima. On će od sezone 2022/23 biti jedan od asistenata Stiva Neša, objavio je klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.