Žofri Lovernj u crno-belom

Izvor: Glas javnosti, 27.Dec.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žofri Lovernj u crno-belom

BEOGRAD - Košarkaški klub Partizan mts na dobrom je putu da angažuje Francuza Žofrija Lovernja (21, 211). Krilni centar sezonu je počeo u Šalonu i igrao u Evroligi gde je imao prosek 6.6 poena i 3.6 skokova. U novembru je pojačao Valensiju, a sada je na putu ka Beogradu.

Lovernj je karijeru počeo u čuvenoj francuskoj akademiji INSEP, koja okuplja reprezentativce u mlađim kategorijama, a potom je dres Šalona nosio tri i po godine.

Crno-beli bi, prema nezvaničnim informacijama, do kraja prelaznog roka mogli da se pojačaju i na spoljnim pozicijama, posle odlaska Danila Anđušića.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.