Zemlja košarke ceni Nenada Čanka!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 20:58

Zemlja košarke ceni Nenada Čanka!

Bivši trener Partizana postigao dogovor.

Srpski košarkaški stručnjak Nenad Čanak i naredne sezone radiće u Litvaniji.

Prema današnjim informacijama, on je postigao dogovor sa čelnicima litvanskog Lijetkabelisa o nastavku saradnje, pa će naredna sezona biti treća u kojoj će Čanak voditi pomenuti tim, posle odlaska sa klupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana.

Naravno, u Litvaniji je maltene ''nemoguća misija'' biti ispred Žalgirisa, ili Ritasa, a Lijetkabelis je pod vođstvom Čanka konstantno u prve 3-4 ekipe na tabeli, čime su u klubu očigledno zadovoljni.

Podsetimo, Čanak se posle godinu dana na klupi Partizana rastao sa crno-belima u oktobru 2018, a samo mesec dana kasnije se preselio u Litvaniju, na klupu Lijetkabelisa.

-



Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Košarka,   Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.