Željko Obradović sipa kao Stef Kari!

Izvor: RTS, 22.Nov.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Obradović "sipa" kao Stef Kari!


Željko Obradović je najuspešniji evropski košarkaški trener svih vremena. I ta činjenica često natera ljude da zaborave da je popularni Žoc bio i odličan igrač. Da nije izgubio osećaj za koš i da "čačanska ruka" i dalje radi, on je pokazao na parketu dvorane u Tel Avivu, gde je nakon treninga svog Fenerbahčea odmerio snage u šutiranju trojki sa svojim pomoćnikom Erdemom Džanom i ubedljivo ga pobedio.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Daj loptu da vidiš kako se sipa: Da li je Žoc ili Kari?

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2018

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović na jednom od treninga svog Fenerbahčea pokazao je da ga šut nije izdao ni decenijama posle završetka igračke karijere...Bivši plejmejker se takmičio sa svojim pomoćnikom Erdemom Džanom u šutiranju trojki i malo je reći da ga je "oduvao"...Džan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.