Završena Druga muška regionalna liga u košarci

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena Druga muška regionalna liga u košarci

LESKOVAC

Završeno je takmičenje Druge muške regionalne lige u kojoj je Leskovac imao dva predstavnika, Omladinac, koji je na kraju zauzeo peto i Hisar koji je deveti.

Trener Milan Petrović (KK Omladinac) kaže da je cilj bio razigravanje mladih košarkaša, kako bi im se omogućilo da stiču iskustvo kroz ovo takmičenje.

“Sa jednim ili dva iskusna igrača mogli smo da budemo među prve dve ekipe u ligi i da uđemo u viši rang, odnosno rang koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << igra Zdravlje. Ali nama to nije bio cilj. Mnogo mladih je otišlo iz Leskovca, jer nisu dobili šansu da igraju u našem gradu. Mi hoćemo da budemo prateći klub KK Zdravlju i da ulažemo u mlade košarkaše, da ostanu ovde i da za neku godinu igraju u prvom timu Zdravlja. Imali smo budžet u prošloj godini 90 hiljada dinara, što nije dovoljno za ovo takmičenje, tako da smo sve radili volonterski. Niko nije bio plaćen, ali uz prijatelje koji su nam pomogli odigrali smo prvenstvo do kraja. Nadamo da ćemo ove godine dobiti više i moći da uložimo u ove mlade momke. Zahvalni smo Sportskom centru Dubočica koji nam je pomogao oko termina i utakmica, a zahvalio bih se i košarkaškom klubu Aktavis Akademija koji nam je ustupio svoje termine za treninge i dao celu generaciju dečaka rođenih 2000./2001. koji su igrali ovu ligu.”

Košarkaški klub „Hisar“, kao najmlađi klub koji postoji od 2013. godine, zadovoljan je ovogodišnjim nastupom, reči su predsednika i trenera Aleksandra Stefanovića.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.