Žarko Paspalj hitno primljen u bolnicu, stanje mu je stabilno

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 22:50

Žarko Paspalj hitno primljen u bolnicu, stanje mu je stabilno

Košarkaški as ponovo imao zdravstvene probleme.

Legendarni košarkaški reprezentativac bivše Jugoslavije Žarko Paspalj hitno je hospitalizovan u subotu. Kako piše Sportal, stanje mu je stabilno.

Paspalj je hitno primljen u bolnicu, a doktori su uspeli da stabilizuju njegovo stanje i sada je dobro.

Ne zna se tačno šta je uzrokovalo problem, ali najverovatnije je aritmija, pošto je čuveni košarkaš već imao problema sa srcem.

Paspalj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2001. godine pretrpeo infarkt miokarda donjeg dela srca dok je sa prijateljima igrao mali fudbal. Pre dve godine je ponovo završio u bolnici zbog, kako je tada naveo, "starih problema".

Tokom uspešne igračke karijere Paspalj je bio prvak sveta, tri puta prvak Evrope i dva puta olimpijski vicešampion sa reprezentacijom Jugoslavije. Branio je boje Budućnosti, Partizana, San Antonija, Olimpijakosa, Panatinaikosa, Panioniosa, Arisa, Pariza i Virtusa iz Bolonje.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRCI PIŠU: Paspalj operisan, nije u životnoj opasnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Moraće da ostane iz predostrožnosti na intenzivnoj nezi...Čuveni košarkaški reprezentativac bivše Jugoslavije Žarko Paspalj podvrgnut je operaciji srca, saopštio je grčki portal Gazeta (gazzetta.gr)...Nekadašnji as Partizana trebalo je da bude gost na godišnjoj svečanosti ovog portala, ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.