Izvor: B92, 28.Nov.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar se rešio Marka Cara

Košarkaški klub Zadar i Marko Car raskinuli su saradnju nakon incidenta na poslednjem treningu.

Car se letos vratio u Zadar i trebalo je da bude veliko pojačanje dalmatinskog tima, ali saradnja nije dugo trajala.

"Na poslednjem treningu došlo je do kršenja discipline i Car je do daljnjeg je suspendovan. Niko ne može da bude iznad kluba", rekao je trener Hrvoje Vlašić, a ubrzo nakon toga stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i vest o kraju saradnje.

Car nije bio zadovoljan statusom u timu, očekivao je mnogo veću slobodu u igri i važniju ulogu, a to nezadovoljstvo je raslo sa opadanjem minutaže.

Bio je bio tek peti strelac tima sa prosekom od 8,6 poena uz 1,9 skokova i 2,3 asistencije po meču.

Zadar je trenutno 11. na tabeli ABA lige sa tri pobede iz devet mečeva.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zadar se rešio Marka Cara

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Košarkaški klub Zadar i Marko Car raskinuli su saradnju nakon incidenta na poslednjem treningu...Car se letos vratio u Zadar i trebalo je da bude veliko pojačanje dalmatinskog tima, ali saradnja nije dugo trajala..."Na poslednjem treningu došlo je do kršenja discipline i Car je do daljnjeg je suspendovan....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.