Zadar pronašao trenera

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar pronašao trenera

Košarkaški klub Zadar smenio je Anta Nazora zbog loših rezultata i na njegovo mesto postavio Danijela Jusupa.

U utorak je održana sednica Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar i tu je doneta odluka da Jusup ponovo sedne na klupu nekada velikana jugoslovenske košarke.

Raspravljalo se i o mandatu sportskog direktora Branimira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Longina, koji je posle par uzastopnih poraza ekipe ponudio ostavku, ne bežeći od svoje odgovornosti.

Posle nešto više od četiri sata, koliko je sednica trajala, za novog trenera KK Zadar izglasano je poverenje Danijelu Jusupu, kojem će ovo biti peti put kako preuzima klupu Zadra.

"Posle završenog izlaganja Branimira Longina odlučeno je da je u najboljem interesu njegov ostanak na poziciji sportskog direktora pa je zato ponuđena ostavka nakon podužeg razmatranja na kraju - odbijena", ističe se u saopštenju kluba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.