Za prekinuto finale krivi su Đilas i Čović

Izvor: Glas javnosti, 11.Feb.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za prekinuto finale krivi su Đilas i Čović

BEOGRAD - Košarkaški klub Partizan mts postavio je na zvaničnoj internet stranici svoju verziju kako je došlo do prekida finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde u Kragujevcu.

Crno-beli su, pored teksta sa objašnjenjem, postavili i video prilog sa naslovom "SRAMNO: Čović i Đilas prekadaju finale Kupa".

"Finalna utakmica Kupa „Radivoja Koraća“ prekinuta je u 26. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pre rezultatu 43:43. Nakon nemilih scena i povlačenja ekipa sa terena, po ponovnom povratku igrača na teren donesena je odluka o prekidu meča. Nastavak je zakazan za ponedeljak 11. februar sa početkom u 19 časova. Na snimku RTS-a se jasno vidi kako je po povratku igrača na teren došlo i do konačnog prekida finalnog meča Kupa „Radivoja Koraća“, piše na sajtu KK Partizan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Partizan: Očigledna odgovornost organizatora i policije

Izvor: Beta, 11.Feb.2013

BEOGRAD, 11. februara 2013. (Beta) - Košarkaški klub Partizan saopštio je u ponedeljak da njegovi navijači nisu krivi za prekid finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde u Kragujevcu, već da je .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.