Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2017, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDINO UPOZORENJE: Apel koji navijači ne smeju da preskoče

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je od strane Evrolige nakon što su navijači nakon pobede nad Panatinaikosom upalili baklje sa 3,000 evra, dok je kazna od čak 7000 evra izrečena zbog ponovnog ubacivanja upaljača i kovanica na teren.

Iz tog razloga, crveno-beli su odlučili da se navijačima Zvezde obrate saopštenjem, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bez izmena prenosimo u celosti:
– KK Crvena zvezda mts kažnjen je u utorak od strane disciplinskog sudije Evrolige sa 10 hiljada eura zbog nekoliko propusta koji su se dogodili tokom, i posle utakmice 20.kola Evrolige sa Panatinaikosom.
Kako je navedeno u obrazloženju, KK Crvena zvezda mts kažnjen je po dva osnova konkretno, takođe i poslednjim upozorenjem za treći prekršaj.
Novčanom kaznom od 3000 eura, klub je kažnjen zbog paljenja baklji nakon utakmice u kojoj su crveno-beli slavili sa 72:66.
Novčanom kaznom od čak 7000 eura, KK Crvena zvezda mts kažnjen je zbog bacanja upaljača i kovanica u teren tokom poslednje četvrtine, i tajm-auta 70 sekundi pre kraja meča.
Klub je takođe dobio i poslednje upozorenje, da će drastično biti kažnjen zbog “konstantnog ponavljanja prekršaja” – ulazak publike na teren po završetku utakmice Evrolige.
KK Crvena zvezda mts zato još jednom, poslednji put apeluje na sve navijače i one koji će se naći na utakmici protiv Anadolu EFES-a u dvorani, da se primereno ponašaju i ne bacaju ništa u teren, jer klub više nije u stanju da plaća ogromne kazne zbog identičnih prekršaja!
Takođe, upozoravamo javnost i naše pristalice da svaka nova kazna može dovesti do još teže sankcije, a to je igranje utakmice Evrolige bez prisustva publike, ili čak u dvorani koja je udaljena 300 kilometara od Beograda. U trenutku kada se prvi tim bori da napravi još jedan novi podvig, i plasira se u narednu plej of fazu novog formata Evrolige, ovakva, i bilo koja kazna u budućnosti, nanela bi ogromnu štetu klubu na svim poljima. KK Crvena zvezda mts podseća da je ove godine već platio novčane kazne u visini od preko 20 hiljada eura!!!
Zato, Zvezdaši, napravite još jednom nezaboravnu atmosferu u dvorani, ali bez ikakvih incidenata koji po klub mogu da imaju nesagledive posledice.
KK Crvena zvezda mts
The post ZVEZDINO UPOZORENJE: Apel koji navijači ne smeju da preskoče appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nova žestoka kazna Evrolige za Zvezdu, sa poslednjim upozorenjem

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda mts kažnjen je u utorak od strane disciplinskog sudije Evrolige sa 10 hiljada eura zbog nekoliko propusta koji su se dogodili tokom, i posle utakmice 20. kola Evrolige sa Panatinaikosom...Kako je navedeno u obrazloženju, KK Crvena zvezda mts kažnjen je po dva osnova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.