ZVANIČNO: Potpisao Nikola Vučević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 00:05

ZVANIČNO: Potpisao Nikola Vučević!

Ugovor na tri godine...

Veliku vest za crnogorskog košarkaša Nikolu Vučevića koji je nagrađen za odlične partije u dresu Bulsa od dolaska iz Orlanda pre dve godine.

Nikola i Čikago nastavljaju zajedno najmanje još tri godine na koliko je produžetna saradnja dve strane, objavio je klub iz Ilinoisa.

Iako Bulsi nisu otkrili vrednost novog ugovora, američki mediji navode da će Nikola zaraditi 60 miliona dolara po slovu nove saradnje.

- Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog boravka u Čikagu Nikola je pokazao da je poseban igrač i na terenu i van njega", rekao je Arturas Karnišovas, Izvršni potpredsednik franšize sa košarkaške operacije.

- Igrao je na vrhunskom nivou od momenta kada je došao ovde i ostaće važan deo našeg tima i razvoja. Nikolin motiv da uradi sve što se od njega traži da ekipa pobeđuje, a istovremeno je lider kao veteran, čini ga veoma važnim elementom kulture naše organizacije - biranim rečima priča Karnišovas o Vučeviću.

Posle produžetka saradnje, zadovoljstvo je izrazio i Nikola:

- Uzbuđen sam što nastavljam svoje putovanje u Čikagu. Od kada sam došao ovde, svi u organizaciji su bili neverovatno srdačni prema mojoj porodici i meni. Motivisan sam više nego ikad da postignemo zajedničke ciljeve kao tim. Želim da se zahvalim porodici Reinsdorf i Arturasu što su nastavili da veruju u mene. Takođe želim da se zahvalim i navijačima Bulsa za konstantnu podršku, vi ste zaista najbolji deo igranja u Čikagu", poručio je Vučević, koji je u minuloj sezoni beležio 17.6 poena, 11 skokova i 3.2 sistencije u proseku po meču.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, navijačica Mančester Junajteda
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević parafira ugovor na 3 godine vredan 60 miliona dolara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Jun.2023

Šems Čaranija je potvrdio da je dogovor blizu Nikola Vučević neće menjati tim, pošto će potpisati novi ugovor sa Čikagom. Crnogorski centar je blizu dogovora oko trogodišnjeg ugovora sa Bulsima za koji bi trebalo da dobije ukupno 60 miliona dolara. Vest je objavio jedan od najupućenijih novinara...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.