ZVANIČNO - Partizanova filijala ima novog trenera

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Partizanova filijala ima novog trenera

Ono što se najavljivalo prethodnih nedelja danas je i definitivno potvrđeno.

Košarkaški klub Mladost iz Zemuna danas je i zvanično predstavio svog novog šefa stručnog štaba.

U pitanju je Dragan Jakovljević, čime su i potvrđene višenedeljne najace ovakvog epiloga.

Mladost je nedavno uspostavila saradnju sa Partizanom i u narednom periodu biće njihov razvojni tim.

''U svojoj dosadašnjoj karijeri, Jakovljević je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostavio pečat pre svega u radu sa mladim igračima, što će dobro doći klubu čije je opredeljenje upravo razvoj talentovane dece.







Široj javnosti, Jakovljević je poznat po radu u KK Žitko basket i KK Crvena zvezda, kao i po tome što su sa njim u mlađim kategorijama radili igrači poput Bogdana Bogdanovića, Boriše Simanića, Alekse Radanova i Aleksandra Aranitovića.







Kao trener kadeta Crvene zvezde, Jakovljević je u sezoni 2013/14 osvojio titulu prvaka Srbije'', navodi se u saopštenju Mladosti iz Zemuna.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trenirao Bogdana i Zvezdine kadete, sada preuzeo KK Mladost

Izvor: 011vodič.com, 24.Jul.2019

Foto: Promo / Promo KK Mladost iz Zemuna ima novog šefa stručnog štaba. Na klupu tima koji se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije, seo je iskusni stručnjak, Dragan Jakovljević. U dosadašnjoj karijeri, Jakovljević je ostavio pečat pre svega u radu sa mladim igračima, što će dobro doći klubu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.