ZVANIČNO: Džikić i Hapoel završili saradnju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 11:41

ZVANIČNO: Džikić i Hapoel završili saradnju

Klub iz Jerusalima se zavhvalio srpskom treneru.

Ono što se danima najavljivalo dobilo je zvanično potvrdu. Hapol iz Jerusalima i srpski trener Aleksandar Džikić sporazumno su raskinuli saradnju.

Posle veoma uspešnih godinu i po dana Džikićevog boravka u Jerusalimu, dve strane se rastaju u prijateljskim odnosima. Razlog prekira saradnje jeste bezbednosna situacija u Izraelu.

- Ne dešava sa svakoga dana ili svake godine da se košarkaški tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rastaje sa svojim trenerom, bez da su to profesionalni razlozi. Nažalost, mi se suočavamo sa takvim slučajem po prvi put. Hapoel saopštava rastanak sa Aleksandrom Džikićem usled ličnih izazova koji su rezultirali bezbednosnom situacijom u Izraelu.

Aleksandar Džikić hocam, Hapoel Jerusalem'den ayrıldı. pic.twitter.com/bjtzRVlKhb

— Ferhat Yeşiltaş (@NeoRock06) January 4, 2024

Džile, želimo da ti se zahvalimo za prelepih godinu i po dana", stoji između ostalog u saopštenju Hapoela gde još dodaju da je srpski trener vodio ovu ekipu do finala FIBA Lige šampiona, da je osvojio dva Kupa u Izraelu i da je stvorio neverovatnu hemiju u klubu.

Hapoel je već našao novog trenera. Aleksandra Džikića zameniće slovenački stručnjak Jurica Golemac.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.