ZA KRAJ RASPUSTA I POČETAK ŠKOLE: Turnir škole košarke Partizana na Kalemegdanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA KRAJ RASPUSTA I POČETAK ŠKOLE: Turnir škole košarke Partizana na Kalemegdanu (FOTO)

Prvotimci se družili sa kincima.

Košarkšaki klub Partizan pred početak školske godine organitovao je interni turnir svih škola košarke cvrno-belih na terenima na Kalemegdanu.

PARTIZAN GA JE SILNO ŽELEO: Krilni centar izabrao Evroligaša

MORAO DA SE POVUČE: Hrvat menja Vujoševića na klupi BIH (FOTO)

Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ovo odlična prilika za druženje dečaka i devojčica iz Partizanovih škola košarke, a pobenik turnira ostao je u drugom planu.

Osim što su pokazivali umeće na košarkaškom terenu, dečaci i devojčice imali su i priliku da se druže i sa prvotimcima crno-belih Novicom Veličkovićem, Markom Pecarskim i Bandžom Sijom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTVRĐENO: Sin Zvezdine legende stigao u Partizan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018

Crno-beli i dalje aktivni u prelaznom roku...Taletnovani bek je još jedan u nizu mladih košarkaša koje su crno-beli preko leta uspeli da angažuju, potvrdio je agent Miško Ražnatović...ZA KRAJ RASPUSTA I POČETAK ŠKOLE: Turnir škole košarke Partizana na Kalemegdanu (FOTO)..PARTIZAN GA JE SILNO...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.