Vraća se Superliga Srbije, poznato i kada!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 22:31

Vraća se Superliga Srbije, poznato i kada!

Poslednja i vrlo važna vest za ljubitelje fudbala.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da bi fudbalska Super liga trebalo da bude nastavljena do kraja meseca.





"Takav je dogovor, da se do kraja meseca nastavi što je na otvorenom, dakle fudbalska liga. I košarka će uskoro, ovo što je u zatvorenom prostoru. Naravno, bez publike", rekao je Vučić gostujući na televiziji Pink.

Sportska takmičenja u Srbiji su suspendovana od početka marta zbog pandemije korona virusa.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radnički grmi: ''Sramna odluka, najveća nepravda u našoj istoriji!''

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2020, 16:47

Odbojkaški klub Radnički sa Crvenog krsta saopštio je danas da ne prihvata odluku Saveza o završetku sezone i tražiće da se ta, kako se navodi, nezakonita odluka suspenduje do okončanja svih procesa...Odbojkaški savez Srbije (OSS) je usled pandemije korona virusa okončao sezonu pre njenog kraja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.