Izvor: Blic, 28.Okt.2009, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlade Đurović ponovo vodi FMP

Košarkaški klub FMP Železnik je posle niza loših rezultata danas smenio trenera Slobodana Klipu, a na njegovo mesto je došao Vlade Đurović.

"Klipa je visoko stručnim radom doprineo razvoju velikog broja mladih igrača, što je već dugi niz godina prepoznatljiv imidž KK FMP u Srbiji, regionu i Evropi", piše u saopštenju FMP-a.

Đurović se vratio posle više od pet godina u Železnik, a svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poslednoj sezoni, pre prilično iznenađujuće ostavke, osvojio je nacionalni Kup.

"Đurović je prepoznatljiv i proveren stručnjak, kako na domaćem, tako i na međunarodnom košarkaškom planu. Košarkaški sistem FMP nastavlja sa aktivnostima u cilju ispunjenja zacrtanih planova svih selekcija za sezonu 2009/2010. Ulažu se dodatni napori u prevazilaženju izuzetno složene situacije izazvane sveopštom ekonomskom krizom", saopštio je FMP.

"Panteri" su loše otvorili sezonu i imaju skor 1-2 posle 4. kola NLB lige, uz odložen meč sa Partizanom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.