Višić napustio klupu Vrščanki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2010, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višić napustio klupu Vrščanki

VRŠAC - Košarkaški klub Hemofarm i dosadašnji trener ženske ekipe Zoran Višić danas su sporazumno raskinuli saradnju, a ekipu će do angažovanja novog stručnjaka voditi dosadašnji pomoćni trener Bogdan Bulj.

Hemofarm je zahvalio Višiću na dosadašnjem radu i poželeo mu uspeh u nastavku trenerske karijere.

U saopštenju kluba navodi se da je ugovor sa Višićem raskinut zbog rezultata koji su ispod ambicija kluba i nisu u skladu sa dugogodišnjim uspesima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vrščanki, koje su kao petostruke osvajačice duple krune ostavile veliki zadatak budućim generacijama.

Ženski košarkaški klub Hemofarm ukupno je osvojio devet titula prvaka države i isto toliko nacionalnih kupova.

Košarkašice Hemofarma trenutno se nalaze na drugom mestu u šampionatu Srbije sa četiri poraza, više nego u prethodnih pet sezona zajedno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hemofarm otpustio Zorana Višića

Izvor: B92, 17.Feb.2010

Košarkaški klub Hemofarm i dosadašnji trener ženske ekipe Zoran Višić sporazumno su raskinuili saradnju, saopštio je klub iz Vršca...Ekipu će do angažovanja novog stručnjaka voditi dosadašnji pomoćni trener Bogdan Bulj. Hemofarm je zahvalio Višiću na dosadašem radu i poželeo mu uspeh...

Nastavak na B92...

Hemofarm i trener Višić prekinuli saradnju

Izvor: Beta, 17.Feb.2010

BEOGRAD, 17. februara 2010. (Beta) - Ženski košarkaški klub Hemofarm i dosadašnji trener Zoran Višić u sredu su sporazumno raskinuli saradnju koja je trajala od početka sezone 2009-2010, saopštio je vršački klub..."Do prekida saradnje došlo je zbog rezultata koji su ispod ambicija kluba...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.