Veliki talenat srpske košarke u Partizanovom prvom timu

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki talenat srpske košarke u Partizanovom prvom timu

Partizan je danas dobio pojačanje za budućnost. Radiće i sa prvim timom.

Partizan je danas dobio mlado i perspektivno pojačanje, kadetskog reprezentativca Đorđa Pažina, koji je potpisao stipendijski ugovor.

"Posle kraktih i efikasnih pregovora, postigli smo dogovor. On je do sada bio u italijanskom klubu Stela azura, a pre toga je bio Real Madridu i Crvenoj zvezdi. Sigurni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je on budućnost kluba. Sada nam predstoje razgovori sa italijanskim klubom, bitno je da postoji želja. Preostaju samo pregovori ili arbitraža", rekao je direktor kluba Dejan Kijanović.

Pažin igra beka-šutera, a na letošnjem Evropskom prvenstvu u svom uzrastu bio je izabran za člana idealne petorke. On će trenirati i sa prvim timom.

"Pažin je kadet, ali će zbog svog kvaliteta i projekta biti priključen treninzima prvog tima. Neće, međutim, propuštati obaveze ni u juniorskoj konkurenciji. Strategija kluba, koja je u izradi, jeste da se mnogo pažnje obraća na ovakve igrače. Pažin neće biti poslednji koji nas pojačava", rekao je Kijanović.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.