Veliki hendikep za reprezentaciju Crne Gore pred Evrobasket!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki hendikep za reprezentaciju Crne Gore pred Evrobasket!

Crnogorci će na Evropsko prvenstvo morati bez jednog od svojih najiskusnijih igrača.

Kako prenose crnogorski mediji, košarkaški reprezentativac Crne Gore Vladimir Dašić završio je tekuću sezonu, pošto je juče u dresu kiparskog AEK-a iz Larnake doživeo povredu ligamenata kolena.

Jasno je da ga čeka višemesečna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pauza, pa će po svoj prilici morati da propusti i Evropsko prvenstvo krajem leta.

Podsetimo, reprezentacija Crne Gore će se na Evropskom prvenstvu takmičiti u Grupi C, sa selekcijama Hrvatske, Češke, Španije, Rumunije i Mađarske.

Dašić je član AEK-a postao u januaru ove godine, pošto je u prethodnih godinu i po bio bez kluba i očćekivalo se da će do Evropskog prvenstva uspeti da se vrati u željenu formu, ali najnovija povreda je prekinula te planove.

Pre AEK-a, Dašić je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Budućnost, Real, Lotomatiku, Bešiktaš, Metalac i Olimpiju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.