Velikani svetske košarke na sahrani Milojevića – Bjelica prvi put u javnosti nakon napada

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 14:28

Velikani svetske košarke na sahrani Milojevića – Bjelica prvi put u javnosti nakon napada

Dobar deo košarkaške elite okupio se u Beogradu, kako bi poslednji put odao počast tragično preminulom srpskom treneru Dejanu Milojeviću.

Pored trenera Golden Stejt Voriorsa Stiva Kera, koji je svojim prisustvom privukao veliku pažnju, prisutni su i drugi velikani srpske i evropske, pa i svetske košarke.

Naravno, tu je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, trener Partizana Željko Obradović, Zaza Pačulija takođe ispred Golden Stejta... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prisutni su i bivši i sadašnji košarkaši, među kojima se istaklo prisustvo Nemanje Bjelice, koji se prvi put pojavio u javnosti nakon što je napadnut od strane fudbalera Nikole Petkovića.

U nastavku pogledajte ko se sve pojavio ja poslednjem ispraćaju Dejana Milojevića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.