Veličković u suzama poveo navijanje: Prelazim na tribinu

Izvor: B92, 16.Sep.2021, 19:56

Veličković u suzama poveo navijanje: Prelazim na tribinu

Novica Veličković je i zvanično ispraćen u košarkašku penziju.

Svečanost je upriličena u poluvremenu utakmice Partizan – Anadolu Efes u kojoj je Veličković poslednji put nosio crno-beli dres.

Dobio je prigodne poklone od oba kluba, a onda i mikrofon u ruke kako bi se obratio punoj Areni.

"Nažalost, danas nas je napustio Duda Ivković. Ovim putem bih hteo... Malo me emocije... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovim putem bih hteo da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu i svetsku košarku i za mene lično, za svaki savet koji mi je dao. Neka mu je večna slava", rekao je Veličković sa suzama u očima i nastavio:

"Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu (Vujoševiću), Saši Daniloviću za sve što je uradio za mene. Tu su i svi ljudi koji su mi pomogli u karijeri, pogotovo moji saigrači bez kojih ne bih ni bio u ovoj poziciji. Hvala Partizanu na svemu što mi je u životu dao. Probao sam samo delić toga da vratim. Isto tako i vama navijačima sam hteo da vratim za svu energiju koju smo delili svih ovih godina. Isto tako, želim svu sreću Željku i ekipi, da ih zdravlje prati. Partizanova publika zna da ceni borbenost i energiju i to je sve što imam da poručim ovim momcima ovde. I jednu pesmu sam ponavljao gde god da igramo, jer igrati u Partizanu ne možeš da se opustiš. Voleo bih da se svi zagrlite. Hajmo sad: 'Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari...'", zapevao je Novica sa celom dvoranom.

"Biću i ja navijač, prelazim na tribinu. Deset nezaboravnih godina, hvala vam od srca", završio je obraćanje Novica Veličković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.