Večiti ostaju bez trening hale, Vujošević ljut: U Gradu i Ministarstvu ne drže reč

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti ostaju bez trening hale, Vujošević ljut: U Gradu i Ministarstvu ne drže reč

Finansijska dubioza u zemlji uslovila – kako se zvanično kaže – odlaganje projekta izgradnje dvorane za crno i crveno-bele

Euforija je tada drmala košarkašku Srbiji. Te 2010. godine Partizan je igrao fajnal for Evrolige. Političari su uvideli priliku "da se slikaju". Pala su silna obećanja. Na kraju ipak jedno veliko ništa. Naime...

"Odlukom o rebalansu budžeta Beograda za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2014. grad nije izdvojio sredstva neophodna za izgradnju novog sportskog objekta u Ulici Čarlija Čaplina", saznaju Večernje novosti i citiraju neimenovani izvor iz Ministarstva omladine i sporta.

"Projekat nove traning-hale nije poništen, već trenutno za njega nema novca u budžetu ni republike ni grada. Neće biti sagrađeno ništa bahato i gledaće se da se u toku naredne godine nađu sredstva za njegovu izgradnju - poručuju iz Ministarstva omladine i sporta“.

Novosti nezvanično saznaju i da je izgradnja trening dvorane prolongirana jer je zaključeno da je projekat preskup (pisalo se da će koštati i do šest miliona evra), protiv je bio i komšiluk, jer bi nova zgrada za posledicu imala i seču stabala... Sve to međutim teško da će ublažiti gorak ukus u ustima večitih begradskih rivala.

"Ta hala nam je davno obećana. Još u godini kada je Partizan igrao na fajnal foru. To su uradili grad i Ministarstvo sporta, ali očigledno je da oni ne drže reč", komentariše nezadovoljni šef struke Partizana Duško Vujošević na konferenciji za novinare uoči utakmice sa MZT-om.

(FOTO: mos.gov.rs)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.