Varda se vratio košarci i potpisao za Dinamik

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varda se vratio košarci i potpisao za Dinamik

Bivši jugoslovenski košarkaški reprezentativac Ratko Varda vratio se iz igračke penzije u 38. godini i potpisao za Dinamik sa Dorćola.

Varda, osam meseci nakon što je objavio da je završio karijeru, ponovo se aktivirao i pojačao centarsku liniju učesnika druge ABA lige i Košarkaške lige Srbije. On je već registrovan za igranje u drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ABA ligi i biće u prilici da debituje u drugom kolu tog takičenje protiv Tivta.

Tokom duge i bogate karijere igrao je za čak 19 timova, među kojima su Partizan, Prokom, Real Madrid, Žalgiris, Himki i u NBA za Detroit, a stigao i do Irana i Libana.

Sa junuorskom reprezentacijom Jugoslavije osvojio je zlato i bronzu na Evropskim prvenstvima 1996. i 1998. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varda se vratio iz penzije

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2017

Harizmatični košarkaš rodom iz Gradiške Ratko Varda nakon nešto više od pola godine vratio se iz penzije i potpisao ugovor sa Dinamikom iz Dorćola. Bivši reprezentativac BiH vratio se u 38. godini i pojačao centarsku liniju učesnika druge ABA lige...On je već registrovan i debitovaće u meču...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.