Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ PONOVO O SRPSKOJ KOŠARCI: Zvezda sigurno nije u problemima kao Partizan, ‘dvorske igre’ će im praviti tim za F4

Nekadašnji trener crno-belih se ponovo osvrnuo na stanje u domaćoj košarci.
Partizan i Crvena zvezda se nalaze u velikim finansijskim problemima već nekoliko sezona, što je sve osetnije.
Iako je Srbija otkupila organizaciju ‘fajnal fora’ Evrolige za iduću sezonu, bilo je pitanje da li će Zvezda uopšte učestovati u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na ovom delu sveta. Ipak, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << finansijsku pomoć države crveno i crno-belim, moći će lakše da se diše i sledeće sezone.
Komentarišući treuntne probleme Zvezde, Duško Vujošević se osvrnuo na one koje je Partizan imao i onda kada je on sedeo na klupi crno-belih:
– Veoma teško je bilo to sa pedagoške strane balansirati. Znam da i kod njih postoje problemi, nisam se posebno udubljivao koliki su oni zaista i zbog čega su takvi ali sam siguran da kada je Beograd organizovao pre svega zbog Zvezde fajnal for, da će ići sa ambicijama da napravi tim koji će se plasirati na F4. E sad, ko će praviti taj tim, ko će biti u rukovodstvu i tako dalje, to je pitanje nekih dvorskih igara koje ne želim ni da tumačim. Napominjem da u Zvezdi sigurno nije tako teško stanje kakvo je bilo u Partizanu dok sam ja bio u klubu. Poređenje njihovih teškoća sa onima u kojima smo mi bili i koje su bile i svesno proizvedene i svakodnevno povećavane i na kraju bez nade da se krene nabolje… sigurno kod njih nije takav slučaj, izjavio je Vujošević za ‘B92’.
Vujošević nije želeo da komentariše igre Partizana u finišu sezone i eliminacije od strane FMP-a u polufinalu domaćeg prvenstva.
The post VUJOŠEVIĆ PONOVO O SRPSKOJ KOŠARCI: Zvezda sigurno nije u problemima kao Partizan, ‘dvorske igre’ će im praviti tim za F4 appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.