VUČIĆ NAJVIŠE POMAŽE, ALI POTREBNI SU STRUČNI TRENERI Reč Svetislava Pešića o srpskoj košarci: Mora dobro da se smisli i napravi analiza (FOTO)

Izvor: Kurir, 25.Okt.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NAJVIŠE POMAŽE, ALI POTREBNI SU STRUČNI TRENERI Reč Svetislava Pešića o srpskoj košarci: Mora dobro da se smisli i napravi analiza (FOTO)

Trener Barselone i nekadašnji selektor jugoslovenske košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić istakao je da do sada nijedan predsednik Srbije nije u tolikoj meri pomagao sport i košarku kao Aleksandar Vučić, ali i da bez stručnih trenera ne može biti uspeha.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pešić: Vučić najviše pomaže, neka se da i za četiri profesionalna trenera u KSS

Izvor: B92, 25.Okt.2019

Trener Barselone Svetislav Pešić istakao je da do sada nijedan predsednik Srbije nije u tolikoj meri pomagao sport i košarku kao Aleksandar Vučić...On je istakao i da bez stručnih trenera ne može biti uspeha...Pešić se nakon trijumfa u Beogradu nad Crvenom zvezdom (73:65) u Evroligi dotakao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.