VTB liga odlučila - nema košarke do jeseni

Izvor: RTS, 26.Mar.2020, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB liga odlučila - nema košarke do jeseni

Regionalna liga istočne Evrope – VTB odlučila je da prekine sezonu. Do jeseni, možda i duže, košarka se neće igrati.
Iako je Evroliga rekla da ne odustaje od takmičenja, čak ni od promene formata, čelnici VTV lige u dogovoru sa klubovima odlučili su da je sezona završena.

Pandemija koronavirusa zaustavila je sport širom planete. VTB liga je konstatovala da sezona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne može biti završena na takmičarski način.
"Pre pola sata smo odučili da je sezona završena. Koliko sam shvatio, nisu velike šanse da ćemo sledeću sezonu VTB lige početi na vreme, na jesen", rekao je predsednik Avtodora iz Saratova Vladimir Rodionov.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gotovo, kraj sezone u regionalnoj ligi!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020

Doneta je odluka...Kako prenose evropski mediji, čelnici VTB lige su sa predstavnicima klubova odlučili da okončaju aktuelnu sezonu...Kao i mnoge druge lige, gotovo sve, VTB liga je pauzirala sezonu zbog pandemije koronavirusa...Evroliga je nedavno poručila da će na sve načine pokušati da završi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.