VELIKA ČAST: Danilović i Maljković u španskoj KUĆI SLAVNIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 14:49

VELIKA ČAST: Danilović i Maljković u španskoj KUĆI SLAVNIH!

Proslava stogodišnjice...

Bivši trener Reala i Barselone Božidar Maljković i bivši košarkaš Predrag Danilović biće primljeni u Kuću slavnih španske košarke.

Među igračima i igračicama koji će ući u Kuću slavnih nalaze se Pau Gasol, Felipe Rejes, Fernando Romaj, Luis Skola, Dirk Novicki, Predrag Danilović, Laia Palau, Margarita Gever i Natalija Zasulskaja.

Od trenera svoje mesto će imati Pepu Ernandes i Božidar Maljković.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener je u karijeri vodio Barselonu, Real, Unikahu i Baskoniju, dok Danilović nije igrao za španske klubove ali je ostavio dubok trag u Evropskoj košarci.

- Slavimo stogodišnjicu i želimo da je obeležimo gala, kako i zaslužuje. Imamo listu asova od neprocenjive vrednosti za našu košarku - izjavio je predsednik Košarkaškog saveza Španije Horhe Garbahosa.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGROMNA ČAST ZA IKONE SRPSKE KOŠARKE: Predrag Danilović i Božidar Maljković ulaze u „Kuću slavnih“ u Španiji!

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2023

Velika čast za Srbe Bivši srpski reprezentativac, Predrag Danilović, i legendarni srpski trener, Božidar Maljković, biće uvršteni u „Kuću slavnih“ španske košarke u Sevilji. Košarkaški savez Španije objavio je listu igrača koji se nalaze pored Danilovića: Pau Gasol, Felipe Rejes, Fernando...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.