Utakmice košarkaške super-lige Srbije

Izvor: Studio B, 22.Maj.2013, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmice košarkaške super-lige Srbije

Sve četiri utakmice, 13. pretposlednjeg kola košarkaške super-lige Srbije, na programu su danas.

 Jedna i to jedina (koliko-toliko) bitna po konačan raspored prve četiri ekipe u šampionatu, utakmica između Mega Vizure i Vojvodine, počela je u 18 sati. Mega bi pobedom, gotovo obezbedila drugo mesto na tabeli, pred plej-of, dok bi Vojvodina, ako pobedi osigurala učešće u plej-ofu i nastup u ABA ligi naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sezone, ali bi pritom iz te lige izbacila tim kragujevačkog Radničkog, a kako neki tvrde i iz Evrokupa.

Preostale tri utakmice, počinju u 20 sati, a sastaju se: Radnički - Sloboda; Konstantin - Partizan i Crvena zvezda - Metalac. Sve, osim pobeda Radničkog, Partizana i Zvezde predstavljalo bi čudo neviđeno i jedino bi kladioničari sa istančanim osećajem za iznenađenja, mogli da se pohvale kako su to i očekivali.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.