Uspešne pripreme legendarnog kluba: OKK Beograd pobedio kineskog prvoligaša

Izvor: BKTV News, 28.Avg.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešne pripreme legendarnog kluba: OKK Beograd pobedio kineskog prvoligaša

Bivši klub čuvene "levice" jugoslovenske košarke, Radivoja Koraća, siguran protiv pekinškog Beikonga

Košarkaši OKK Beograda ostvarili su drugi trijumf u pripremnom periodu i to protiv CBA ekipe Beikong iz Pekinga rezultatom 89:73. Početak meča je bio u rezultatskom egalu, 22:23, dok su u drugom periodu Klonferi dodali gas i na veliki odmor otišli rezultatom 54:39, uz dominaciju Milenka Veljkovića. Treća deonica je pripala Beikongu ali je to bilo sve od gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz Kine. U poslednjoj četvrtini igrači OKK Beograda su obezbedili ubedljiv trijumf zahvaljujući dobroj odbrani - primili su svega osam poena.

Trener Vićentić je mogao da računa na sve igrače, a prve minute upisao je Altin Islamović koji, nakon Evropskog prvenstva za juniore i osvojene zlatne medalje, ima blagu povredu kolena.

Naredne dve utakmice OKK Beograd će odigrati u Novom Pazaru, u okviru Sandžačkih igara. U petak od 16 sati Klonferi će igrati protiv Zlatibora.

OKK Beograd - Beikong 89:73 (22:23, 31:16, 17:26, 19:8)

OKK Beograd: Jovičić 7, Miljenović 16 (5 as), Jovanović 7, Cerovina 14, Musić 4, Vujić 3, Veljković 16 (10 sk), Kuzmanović 8, Vićentić, Maran, Milinković, Langović 12, Islamović 2.

Beikong: Ju 6, Jang 15, Čang 2, Đu 3, Jang 6, Ju 11, Jing 2, Liu 6, Vang, Vang 16, Žang 2, Sun 2.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.