Uskoro košarkaški turnir 3×3

Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro košarkaški turnir 3×3

LESKOVAC

Grad Leskovac, Regionalni košarkaški savez južne Srbije i Kancelarija za mlade organizuju košarkaški turnir 3×3 koji će se održati 1. jula 2017. godine.

Aleksandar Stojanović, koordinator Kancelarije za mlade, kaže da je reč o projektu „Igram za pobedu“ i ima za cilj podsticanje zdravih stilova života i afirmaciju sporta.

„Ovo je već treća godina kako organizujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ovaj turnir. Održaće se u hali na sajmištu, a prijava ekipa se vrši preko našeg sajta ili lično u Kancelariji za mlade. Ekipu čine četiri igrača i prijava je besplatna. Nagradni fond je 30.000 dinara za pobednika, 20.000 za drugoplasirani tim, a za treću ekipu je predviđeno 10.000 dinara. Biće i nekih robnih nagrada.“

Veselin Marjanović, komesar kancelarije regiona KSJS, podseća da je basket, odnosno košarka 3 na 3 u ekspanziji i da će ovaj sport biti i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

„Na ovaj turnir mogu svi da se prijave. Od broja prijavljenih će zavisiti i sistem takmičenja. Inače, pobednik ovog turnira stiče pravo učešća na republičkom prvenstvu. Za sledeću godinu imamo želju da se turnir igra na otvorenom.“

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.