Ukoliko me klub bude naterao da ga ubacim u igru, neka traže novog trenera

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ukoliko me klub bude naterao da ga ubacim u igru, neka traže novog trenera"

Ferdinando Đentile, nekadašnji košarkaš i trener Juvekazerte, objasnio je svoj problem sa jednim od igrača.

Košarkaši Juvekazerte (nekadašnja Pepsi Kazerta) poraženi su od Udina rezultatom 69:65 i njihov trener bio je veoma ljut.

Ferdinando Đentile je poručio da je nezadovoljan Setom Alenom, pre svega njegovim ponašanjem i manjkom volje za treniranjem i zapravo bavljenjem košarke.

"Ukoliko se Set Alen jop jednom pojavi sa tom facom neću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga pustiti ni da se zagreje? Kakvom facom? Kretenskom facom. Ukoliko moram da molim igrača da igra, on može slobodno da se vrati u SAD. Stalno se buni, čas mu je vruće, čas mu je hladno, čas su lopte nedovoljno napumpane, čas su previše napumpane. Može da sedi i da gleda utakmicu. Menadžment je već upućen u dešavanja i ukoliko Alen pokuša da svojim ponašanjem razbije svlačionicu, igraće deca. Ukoliko me klub bude terao da ga ubacujem u igru, moraće da traži novog trenera", rekao je Ferdinando Đentile.

Set Alen je odigrao samo sedam minuta protiv Udina i na tom meču postigao je 2 poena.

Ferdinando Đentile je rođen u Kazerti, a tokom igračke karijere branio je boje Juvekazerte, Stefanela iz Trta, Olimpije Milana, Panatinaikosa, Montepaski Sijene i mnogih drugih klubova.

Njegova deca, Stefano i Alesandro takođe su profesionalni košarkaši, a Sandro je svojevremeno bio kapiten Olimpije Milana i član Panatinaikosa – baš kao i otac.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.