Ukić: Ako ne budemo pobošljali igru, Hrvatska nema šta da traži na EP

Izvor: Blic, 03.Sep.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukić: Ako ne budemo pobošljali igru, Hrvatska nema šta da traži na EP

Organizator igre košarkaške reprezentacije Hrvatske Roko Ukić istakao je da su "kockasti" najveća nepoznanica sami sebi, a zatim rekao da Hrvatska mora da nastavi sa napretkom u igri, jer u suprotnom, nema šta da traži na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

"Možda će nekima izgledati čudno ako kažem da smo sami sebi najveća nepoznanica, ali to je činjenica. Bili smo vrlo slabi u pripremnim utakmicama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali kako prolazi vreme izgledamo sve bolje. Na budemo li nastavili tim smerom, u Sloveniji nemamo čemu da se nadamo", rekao je Ukić.

Opširnije na našem specijalu Eurobasket 2013

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukić: Ako ne budemo pobošljali igru, Hrvatska nema šta da traži na EP

Izvor: Dzungla.org, 03.Sep.2013

Organizator igre košarkaške reprezentacije Hrvatske Roko Ukić istakao je da su „kockasti“ najveća nepoznanica sami sebi, a zatim rekao da Hrvatska mora da nastavi sa napretkom u igri, jer u suprotnom, nema šta da traži na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.