Uhapšen mladić posle napada na dečake koji su igrali košarku

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2020, 12:12

Uhapšen mladić posle napada na dečake koji su igrali košarku

Niška policija uhapsila je A.A. (22) iz Uroševca zbog napada nožem na dvojicu muškaraca starosti 45 i 42 godine, pošto se prethodno verbalno sukobio sa maloletnicima koji su igrali košarku na jednom terenu, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Dvojica muškaraca kazali su u policiji da su zadobili lake telesne povrede u napadu, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje biti priveden Osnovnom javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tužilaštvu u Nišu.

Do napada je došlo sinoć nešto posle 20 časova kada je mladić prišao dvojici 15-godišnjaka koji su igrali košarku ispred svoje zgrade u ulici Vojvode Tankosića i počeo "nepovezano da ih zapitkuje", nakon čega je jednom od njih udario šamar.

Mladić je potom krenuo iz dvorišta zgrade, a dečaci su krenuli za njim da vide gde će otići, međutim on se okrenuo ka njima držeći nož u ruci.

Prema navodima, u pomoć dečacima pritekao je otac jednog od njih i jedan od vozača koji je prolazio tim putem, ali su obojica zadobili posekotine u obračunu sa mladićem.

Hitna pomoć je obojicu muškarca zbrinula sa lakšim posekotinama, a napadač je zbrinut sa povredama glave.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAO MALOLETNIKE, PA NOŽEM ISEKAO MUŠKARCE KOJI SU IH BRANILI Uhapšen nasilnik iz Niša koji je izazvao incident na košarkaškom terenu

Izvor: Blic, 07.Avg.2020

Policija je uhapsila A. A. (22) iz Uroševca zato što je bez ikakvog razloga napao trojicu momaka koji su igrali basket, a onda je posekao nožem dvojicu starijih Nišlija koji su skočili u odbranu mladih rekreativaca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.