Uhapšen Nikola Bulatović

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Dec.2011, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Nikola Bulatović

Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije Nikola Bulatović uhapšen je u Dominikanskoj Republici po međunarodnoj poternici Nacionalnog centralnog biroa Podgorica, saopštila je Uprava policije Crne Gore.
Četrdesetogodišnji Bulatović je, kako se navodi, tokom druge polovine marta 1998. u Beogradu u svom stanu upotrebom sile prinudio na obljubu tada maloletnu N.S. nakon što je došla u njegov stan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kako bi dovršila ranije započeti intervju za gimnazijski školski list.
Okružni sud u Beogradu osudio je Bulatovića na pet godina zatvora zbog silovanja.
On je tokom karijere igrao za podgoričku Budućnost, FMP Železnik, beogradski Partizan i brojne evropske klubove, a bio je član reprezentacije Jugoslavije koja je osvojila titulu evropskog prvaka 1997. u Španiji i titulu svetskog prvaka 1998. godine u Atini.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Nikola Bulatović

Izvor: B92, 16.Dec.2011

Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije Nikola Bulatović uhapšen je u Dominikanskoj Republici po međunarodnoj poternici...Poternicu je raspisao Nacionalni centralni biroa Podgorica, saopštila je Uprava policije Crne Gore...Četrdesetogodišnji Bulatović je, kako se navodi, tokom druge polovine...

Nastavak na B92...

Bulatović uhapšen u Dominikani

Izvor: Press, 16.Dec.2011

Presuda - Bivši igrač Budućnosti, Partizana i mnogih drugih klubova i reprezentativac osuđen je na pet godina zatvora zbog silovanja maloletne M. S. 1998. godine u Beogradu

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.