Udovičić: Košarkaši su ponos svih nas

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: ''Košarkaši su ponos svih nas''

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić rekao je da rezultat košarkaške reprezentacije na Evropskom prvenstvu za svaku pohvalu i ocenjuje da izabranici Aleksandra Đorđevića na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru mogu do medalje.

Utakmica za treće mesto između Srbije i Francuske igraće se sutra od 14.00.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Biti u četiri ekipe u Evropi je za svaku pohvalu. Naši košarkaši i ceo tim Srbije su naš ponos u svakom smislu i jedan poraz to ne menja. Juče je odlučilo iskustvo i sportska sreća", rekao je Udovičić.

Srbija je sinoć u polufinalu Evrobasketa poražena od Litvanije sa 64:67, pa će u okršaju za treće mesto u Evropi igrati sa domaćinom Francuskom.

"Ništa nije gotovo, imamo sutra utakmicu za treće mesto u kojoj sam siguran da naš tima ima želju da pokaže da je najbolji. Siguran sam da će u tome uspeti. Verujem u naše momke i svim srcem sam uz njih ovde sutra.

Bez obzira na epilog sutrašnje utakmice, siguran sam da je ovo naša sjajna generacija, koja će na čelu sa velikim šampionom, kao što je naš selektor Đorđević, ne samo otići na Olimpijske igre, već i na njima osvojiti medalju",
rekao je Udovičić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(KURIR TV) ORLOVI BEZ IČEGA: Litvanci nam uzeli Rio, a Francuzi bronzanu medalju

Izvor: Kurir, 20.Sep.2015

Srbija je u meču za treće mesto pred oko 25.000 gledalaca poražena od domaće selekcije 68:81..Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Lilu. Srbija je u meču za treće mesto pred oko 25.000 gledalaca poražena od selekcije Francuske 68:81...

Nastavak na Kurir...

Udovičić veruje u naše košarkaše: Srbija do medalje već na sledećem takmičenju

Izvor: Blic, 20.Sep.2015

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić poručio je košarkašima Srbije da će ih iskustvo sa ovogodišnjeg prvenstva Evrope dovesti do najsjajnijih medalja već na sledećem takmičenju...Srpski košarkaši izgubili su u meču za treće mesto na Evrobasketu od selekcije Francuske rezultatom 81:68...Opširnije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.