UŽASNE VESTI IZ AMERIKE: Sin Lebrona Džejmsa se SRUŠIO na treningu! Odmah prevezen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 17:09

UŽASNE VESTI IZ AMERIKE: Sin Lebrona Džejmsa se SRUŠIO na treningu! Odmah prevezen u bolnicu

Medicinsko osoblje odmah reagovalo...

Sin legendarnog košarkaša i po mnogima najboljeg u istoriji košarke, Lebrona Džejmsa, Broni, danas je kolabirao na košarkaškom terenu.

Kako je navedeno, talentovani košarkaš kome se predviđa svetla budućnost imao je srčani zastoj i kolabirao je na terenu.

Broni Džejms je prebačen u bolnicu, gde je odrađena sva potrebna procedura, te se sada nalazi u stabilnom stanju.

Ubrzo smo dobili i potpunu sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga šta se dogodilo.

USC All-American Bronny James collapsed on the court Monday and had a cardiac arrest. He was taken to the hospital and is now in stable condition and no longer in the ICU. Statement: pic.twitter.com/5z9F2qAWP0

— Shams Charania (@ShamsCharania) July 25, 2023

- Juče tokom vežbanja Broni Džejms je doživeo srčani zastoj. Medicinsko osoblje je uspelo da reaguje i odvede Bronija u bolnicu. On je sada u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj. Tražimo poštovanje i privatnost za porodicu Džejms i obavestićemo medije kada bude više informacija. Lebron i Savana žele da javno pošalju svoje najdublje priznanje i zahvalnost medicinskom osoblju OSC koledža, za bezbednost i rad za njihove sportiste.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sin Lebrona Džejmsa doživeo srčani zastoj!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Jul.2023

Broni Džejms je u bolnici, ali je u stabilnom stanju i više nije u intenzivnoj nezi Sin Lebrona Džejmsa, Broni Džejms (18), doživeo je srčani udar, javlja TMZ. Sin superstara NBA lige i košarkaša Lejkersa, doživeo je infarkt tokom treninga u ponedeljak. On je prevezen u bolnicu  i u stabilnom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.