UDARAC ZA SRPSKU KOŠARKU: Radnički odustao od ABA lige!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARAC ZA SRPSKU KOŠARKU: Radnički odustao od ABA lige!

Generalni menadžer regionalnog takmičenja potvrdio je da sledeće sezone Kragujevčani neće biti deo karavana na Jadranu

Srpska košarka je doživela veliki udarac. U novoj sezoni naša zemlja ostala je bez jednog predstavnika u ABA ligi, pošto je Radnički iz Kragujevca definitivno odustao od učešća u regionalnom takmičenju ove godine, a ovu informaciju potvrdio je lično generalni menadžer takmičenja Roman Lisac.

- Kragujevčani su nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poslali pismo u kome su obrazložili svoje razloge za odustajanje, a koji su finansijske prirode. Izostala je podrška grada, a oni su nam se zahvalili što smo ih čekali do poslednjeg trenutka da donesu odluku o svom učešću. Nešto je očigledno puklo na vezi sa Kragujevcom i bez obzira što su imali podršku “Fijata” morali su da odustanu – rekao je Lisac za “Novosti”.

Foto: Marko Todorović

On nije komentarisao da li postoji mogućnost da ovaj tim u ABA ligi zameni neka druga srpska ekipa.

Podsetimo, da su još na početku prošle sezone počeli finansijski problemi Kragujevčana o kojima je često govorio trener Miroslav Muta Nikolić, a nekoliko puta se postavljalo pitanje samog opstanka Radničkog.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.