Izvor: Kurir, Beta, 27.Jan.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu počinje regionalna liga za košarkaše u kolicima

NOVI SAD, 27. januara 2009. (Beta) - U subotu 31. januara u Novom Mestu u Sloveniji počeće Jadranska liga za košarkaše u kolicima, saopštio je danas Košarkaški klub invalida u kolicima Vojvodina. To je prva sezona da se odigrava NLB regionalna liga košarkaša u kolicima, a takmičenje je dogovoreno između klubova iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije i Srbije, piše u saopštenju. U ligi će se takmičiti KK Slovenija I, KK Slovenija II, KKI Torcida iz Vodica u Hrvatskoj, KK Stela iz Zagreba, KIK Sana iz Sanskog Mosta i KKIK Vojvodina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Regionalna liga za košarkaše u kolicima počinje u subotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2009

NOVI SAD - U subotu 31. januara u Novom Mestu u Sloveniji počeće Jadranska liga za košarkaše u kolicima, saopštio je danas Košarkaški klub invalida u kolicima Vojvodina...To je prva sezona da se odigrava NLB regionalna liga košarkaša u kolicima, a takmičenje je dogovoreno između klubova iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.