Izvor: JUGpress.com, 14.Okt.2023, 16:33

 U ponedeljak košarka „Zdravlje“ – „Zlatibor“

LESKOVAC

U utakmici 3. kola Admiral Bet Košarkaške lige Srbije „Zdravlje“ u SRC „Dubočica“ dočekuje „Zlatibor“ iz Čajetine, prošlogodišnjeg prvaka lige i člana ABA2 lige. Utakmica se igra u ponedeljak od 17 časova. Tim iz Čajetine planira da i u ovoj sezoni ponovi rezultate iz prošle sezone, a Sanel Mukanović, pomoćni trener „Zdravlja“ kaže da se radi o ekipi o kojoj zaista ne treba trošiti previše >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << reči.

„Ceo klub dobro funkcioniše, dobro rade. Znamo da su konstantni u KLS i u ABA2 ligi. Znamo da su pre dve godine i osvojili ABA2 ligu. Ove godine su startovali sa dve pobede u ABA2 ligi tako da nas očekuje jedan težak meč. Nadam se da uz pomoć publike mi možemo da ostvarimo povoljan rezultat, a to je za nas pobeda. Pozivam sve ljubitelje sporta, naročito košarke u Leskovcu, da nas podrže, a mi ćemo se odužiti dobrom igrom na terenu.“ – rekao je na konferenciji za medije i nekadašnji košarkaš Zlatibora.

I mladi košarkaš Lazar Tasić očekuje i priželjkuje pomoć navijača.

„Za nas je ovo izuzetno važna utakmica. Spremamo se cele nedelje i nadamo se možemo da iznenadimo favorita kao i prošle godine.“

Optimizam u redovima domaćih zasniva se i na činjinici da su svi igrači spremni za duel sa velikim rivalom, odnosno nema problema sa povredama. (kraj) IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.