U Srbiji se namešta i u košarci – podnete prijave

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 12:35

U Srbiji se namešta i u košarci – podnete prijave

Novi skandal potresa srpski sport.

Posle fudbala i sumnjivih dešavanja na utakmicama Superlige Srbije i Prve lige Srbije, na red je došla i košarka.

Konkretnije – Košarkaška liga Srbije i rezultati koji su pod sumnjom, što je potvrdio komesar za takmičenje Leon Deleon.

I podneo je krivične prijave...

"Razmotrili smo situaciju oko nekoliko iznenađujućih, čudnih rezultata u poslednjim kolima i odlučeno je da nadležna lica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Košarkaške lige Srbije podnesu krivičnu prijavu protiv zasad nepoznatih počinilaca", rekao je Deleon za Sportski žurnal.

Nije otkrio koje su utakmice u pitanju, niti aktere, ali bi sankcije mogle da budu izbacivanje u niži rang ukoliko se dokaže krivica.

Očekuje se da nadležni organi ispitaju ceo slučaj.

KLS je osvojila ekipa zemunske Mladosti, a u Superligu i ABA 2 ligu plasirala se i ekipa Vojvodine. Zlatibor će igrati kvalifikacije za mesto u SL.

Eliminisani su timovi Napretka i Pirota, koji će sledeće sezone igrati u Drugoj ligi Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.