U KLIVLENDU SKIDAJU PLAKAT LEBRONA DŽEJMSA

Izvor: Kurir, 12.Jul.2010, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KLIVLENDU SKIDAJU PLAKAT LEBRONA DŽEJMSA

Ogromni plakat sa likom NBA košarkaša Lebrona Džejmsa, koji je godinama dominirao čelom jedne zgrade u centru Klivlenda, biće skinut u znak „osvete“ odlaska igrača u Majami. Radnici su počeli sa razmontiravanjem džinovskog murala na kojem dosadašnji košarkaški heroj Kavalersa, raširenih ruku i zabačene glave, obavlja svoj mađioničarski trik s prahom, što je pretvorio u vlastiti ritual uoči svake domaće utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Prelazak među Hitse toliko je razljutio navijače Klivlenda (Lebronov rodni grad) da su i cene dresova donedavne ikone Kavalirsa u žestokom padu, pa je umesto dosadašnjih skoro 100 evra, sada potrebno izdvojiti oko 14.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uklanjaju i LeBronov bilbord

Izvor: B92, 13.Jul.2010, 00:42

Gigantski "Najki" bilbord LeBrona Džejmsa koji se nalazi u centru Klivlenda polako se uklanja. ..Godinama je taj mural bio pozadina uspeha Kavalirsa za koje je Džejms igrao sedam godina, a posle njegove odluke da pređe u Majami Hit, u Klivlednu uklanjaju svaku uspemenu na "Kralja"...Portparol "Najkija"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.