Tužan sam – Lenard je jedan od najgorih u istoriji košarke VIDEO

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 17:26

"Tužan sam – Lenard je jedan od najgorih u istoriji košarke" VIDEO

Kavaj Lenard, košarkaš Los Anđeles Klipersa, našao se na udaru "First take" emisije i Stivena Ej Smita.

Los Anđeles Lejkersi gube 2-1 u seriji od Finiks Sansa u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije.

Kavaj Lenard zbog povrede kolena nije igrao u meču broj tri, prvom u Los Anđelesu, pa je bio na udaru čuvenog novinara Stivena Ej Smita.

"Birao sam Finiks Sanse kao pobednike te serije i on je glavni razlog za to. Ne samo da Pol Džordž nije igrao, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već sam upitao da li smo sigurni da će igrati Kavaj Lenard? Kavaj Lenard je 2019. godine igrao sve mečeve za Reptorse i od tada je odigrao ukupno 26 mečeva za Kliperse u plej-ofu. Reći ću nešto što niko neće: Kavaj Lenard je jedan od najgorih superzvezda u istoriji košarke. Mi znamo da je veliki igrač, talentovan, kada igra je neverovatan i čak u plej-ofu igra bolje nego u regularnom delu, ali je nepouzdan i želim da mi kažu igrača koji je manje pouzdan od njega. Propušta mečeve konstantno, cele sezone, nije čak ni debata i setimo se kako je došao u Kliperse i šta je sve radio da bude tu. Povređen je bio, nije lagao, to mu nikada ne bih uradio. Kada pričamo o njemu kao čoveku i njegovim potezima, ali tužan sam zbog Tajrona Lua", rekao je Stiven Ej Smit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.