Turska: Fener uspešan, Bogdan najefikasniji, dobar meč i za Bjelicu

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Fener uspešan, Bogdan najefikasniji, dobar meč i za Bjelicu

Košarkaški klub Fenerbahče Ulkera startovao je pobedomprotiv Turk Telekoma, rezultatom 61:73. U poslednjem meču prvog kola turskog prvenstva, Fenerbahče je opravdao ulogu favorita.

Tokom prvog poluvremena bilo je neizvesno. Uspevali su domaći košarkaški da drže priključak, pa je posle dve četvrtine bilo 33:35. Posle pauze, košarkaši Fenera zaigralli su bolje. U trećoj četvrtini, stigli su do prednosti od 11 poena. Do kraja meča, uspeli su da sačuvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << prednost stečenu u trećem delu igre.

U ekipi srpskog stručnjaka Željka Obradovića, najefikasniji bio je Bogdan Bogdanović sa 19 poena, uz 4 skoka i 3 asistencije. Nemanja Bjelica takođe je odigrao dobar meč. Srpski reprezentativac “upisao” je 11 poena i 9 skokova. Pored naših košarkaša, istakao se i Jan Veseli sa 13 poena i 3 skoka, dok je Emir Preldžić imao 10 poena, 8 skokova i 4 asistencije. U poraženoj ekipi iz Ankare, najefikasniji je bio Bariš Ermiš sa 13 poena i 2 skoka.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto:MN Press )
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.