Trinkijeri: Timska pobeda, želimo da se vratimo u važnu košarku

Izvor: RTS, 10.Jan.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Timska pobeda, želimo da se vratimo u važnu košarku

Strateg Partizana Andrea Trinkijeri bio je zadovoljan posle prvog trijumfa u Top 16 fazi Evrokupa i još jednom istakao da je pred njegovom ekipom veliki rad.
Košarkaši Partizana zabeležili su prvu pobedu u Top 16 fazi Evrokupa, pošto su sinoć u Beogradu utakmici 2. kola E grupe savladali Albu iz Berlina sa 78:66 (19:13, 18:15, 13:15, 28:23).

"Ovo je timska pobeda. Igrali smo dobru odbranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gledali da stalno delimo loptu u napadu. Igrali smo dobro u svim fazama, timski, s mnogo agresije u odbrani. Bili smo pravi jer smo svoja tela stavljali na pravac lopte Albinih igrača. Primili smo neke lake koševe, ali smo ih spustili na ispod 70 poena, što znači da smo uradili solidan posao", rekao je Trinkijeri.
"Ja sve poštujem i ne želim da se moje reči pogrešno shvate. Mi svi želimo da malo po malo vratimo Partizan...ne možda u ono što je bilo, ali blizu toga. Iz srca molim da se ne bacaju stvari u teren, to ne prija Partizanu. Mi želimo da vratimo Partizan u važnu košarku. Shvatam sve, ali ako može jedna mala, mala želja, to bi bilo za mene", poručio je trener Partizana.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Delimo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.