Tribina selektora košarkaške reprezentacije u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina selektora košarkaške reprezentacije u Nišu

U okviru pratećeg programa Kupa Radivoja Koraća u petak 20. februara na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja biće održana tribina na kojoj će Saša Đorđević pričati o svojim iskustvima u bogatoj karijeri.

Tribinu organizuju Fakultet sporta i fizickog vaspitanja u Nišu, Sporski savez Niša i Regionalni košarkaški savez istočne Srbije.

Cilj ovog susreta je da u dvočasovnom druženju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << čujemo iskustva našeg vrhunskog košarkaša i trenera, njegova zapažanja i da dobijemo odgovore na neka pitanja koja prate tako uspešnu karijeru - kažu organizatori.

Tribina će biti održana od 10 sati u amfiteatru.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.