Trenutak magije - Stefan Teo Jović! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenutak magije - Stefan 'Teo' Jović! (video)

Manirom kapitena košarkaške reprezentacije Srbije dodao je Stefan Jović loptu Leonu Radoševiću i ostavio u čudu igrača Barselone.

Dokazao nam je Stefan Jović mnogo puta do sada da u sebi poseduje deo lucidnosti koja krasi Miloša Teodosića, a večeras je potvrdio klasu asistencijom koja spada u deo repertoara kapitena košarkaške reprezentacije Srbije.

Plejmejker minhenskog Bajerna došao je, naizgled, u bezizlaznu situaciju, "zakucao" se u dvojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača Barselone pod protivničkim košem, a onda je uspeo da asistira Leonu Radoševiću na nemoguć način.

Nišlija je kroz noge Artema Pustovija dodao loptu saigraču, pa Radoševiću nije bilo teško da na prazan obruč prikuca i dođe do lakih poena.

Pogledajte majstoriju igrača Bajerna i reprezentativca Srbije.

What a PASS 👀

Don't do that to them @jovicstefann #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/8nUChvNzEF

— EuroLeague (@EuroLeague) March 21, 2019
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.