Trener udario na Trampa: Užasno je i vređa sve nas

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener "udario" na Trampa: Užasno je i vređa sve nas

Trofejni košarkaški trener Etore Mesina oštro je kritikovao predsednika SAD Donalda Trampa.

Tramp je izjavio da je "dobar posao urađen ako od koronavirusa umre manje od 100.000 ljudi".

Takvi navodi pogodili su aktuelnog trenera Olimpije iz Milana, grada-žarišta koronavirusa u Evropi.

"Tramp kaže kako će uspeh biti ako ne bude preko 100.000 smrtnih slučajeva. Takvo brojanje je užasno, očajno i vređa", rekao je Mesina za agenciju ANSA.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mesina je jedan od najuspešniji trenera ikada sa četiri titule Evrolige (po dve sa Benetonom i moskovskim CSKA), a pre nego što se vratio u Italiju radio je pet godina u SAD kao pomoćnik Gregu Popoviču u San Antonio Sparsima.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Legendarni italijanski trener udario na Trampa: "Ovo je užasno, on nas vređa!"

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020

Velika kritika za predsednika Sjedinjenih Američkih Država...Predsednik Sjedinjenih Američkih Država je juče mnoge iznervirao svojom izjavom, a među njima je i Etore Mesina, trener Olimpije iz Milana...Tramp je juče rekao da će biti "odličan posao ako ne bude više od 100 hiljada umrlih od koronavirusa"....."Tramp...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.